Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pokemon"

Çfarë është “Pokemon GO” që po i çmend të gjithë?

    Çfarë është “Pokemon GO” që po i çmend të gjithë?

“Gotta Catch ‘Em All” A ju kujtohet kjo shprehje? Me siguri shumë të rinjve u vjen në mendje filmi vizatimor “Pokemon”, ku personazhet ishin në ndjekje të disa krijesave të

Lexo me Shume