Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "planete"

Njihuni me HD 131399Ab, planetin me 3 diej! Është 4 herë më i madh se Jupiteri

    Njihuni me HD 131399Ab, planetin me 3 diej! Është 4 herë më i madh se Jupiteri

Quhet HD 131399Ab, planeti i parë i vëzhguar i cili rrotullohet rreth 3 diejve. Bëhet fjalë për një gjigant 4 herë më të madh se Jupiteri. Zbulimi është bërë nga

Lexo me Shume