Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "plan ushqimor"

Dieta “Sirtfood”, humbet peshë me çokollatë dhe verë të kuqe

    Dieta “Sirtfood”, humbet peshë me çokollatë dhe verë të kuqe

Dieta “Sirtfood” është e vetmja që ka çokollatën dhe verën e kuqe në listën e produkteve të lejuara. Duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë apo jo? Më

Lexo me Shume