Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Plakja"

Plakja e popullsisë, Shqipëria drejt zonës “me rrezik të lartë”

    Plakja e popullsisë, Shqipëria drejt zonës “me rrezik të lartë”

Shifrat e publikuara nga INSTAT flasin për një plakje të popullsisë në vend. Konkretisht, pjesa e popullsisë 65 vjeç e lart është rritur nga 5-11% në periudhën 1989-2011 në 13%

Lexo me Shume