Blitz

Tag "Pjesemarrja"

Javë me fat për Kosovën, Eurovisioni pranon dhe flamujt jopjesëmarrës

    Javë me fat për Kosovën, Eurovisioni pranon dhe flamujt jopjesëmarrës

Eurovisioni ka vendosur të pranojë edhe flamujt e shteteve që nuk janë pjesëmarrëse në festivalin europian të muzikës. Përmes faqes zyrtare, Unioni i Transmetuesve Europianë bëjnë me dije ndryshimin e

Read Full Article

Konferenca rajonale e grave parlamentare, Meta: Nevojiten ndryshime në ligj, barazia gjinore mbetet sfidë

    Konferenca rajonale e grave parlamentare, Meta: Nevojiten ndryshime në ligj, barazia gjinore mbetet sfidë

Konferenca rajonale e grave parlamentare është duke u zhvilluar sot në Tiranë nën drejtimin e deputetes Arta Dade. I pranishëm në punimet e kësaj konference është edhe kryeparlamentari Ilir Meta,

Read Full Article

Rusia lëshon pe, njeh simbolet shtetërore të Kosovës

    Rusia lëshon pe, njeh simbolet shtetërore të Kosovës

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Rusia ka vendosur të lëshojë pe dhe të lejojë pjesëmarrësit nga Kosova që të përfaqësojnë vendin e tyre në Kampionatin Europian

Read Full Article

Blushi për referendumin: Do të vazhdoj betejën për zgjedhje të lira në PS

    Blushi për referendumin: Do të vazhdoj betejën për zgjedhje të lira në PS

Deputeti i Partisë Socialiste, Ben Blushi, ka sqaruar mospjesëmarrjen e tij në votim, teksa vijon ta quajë një sajesë  referendumin e Partisë Socialiste, që sipas tij është krijuar për t’i

Read Full Article

Tregu i punës në fshat, pjesëmarrje shumë e ulët e grave

Një studim i kryer nga organizata “Partnerë në Zgjidhje dhe Zhvillim” dhe që do të prezantohet nesër, në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe UN Women, vë në dukje pjesëmarrjen

Read Full Article