Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "#pizzadiet"

Ju prezantojmë me #pizzadiet! Mund të dobësoheni edhe duke ngrënë përditë picë

    Ju prezantojmë me #pizzadiet! Mund të dobësoheni edhe duke ngrënë përditë picë

Pica napolitane e ka ndihmuar shefin Pasquale Cozzolino-n – banues në New York, të humbasë 45 kilogramë në 5 muaj. Pronari i restorantit “Ribalta”, i cili e ka bërë provën

Lexo me Shume