Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "piano"

(Video) Këngët e Drake nuk i keni dëgjuar kurrë në këtë version

    (Video) Këngët e Drake nuk i keni dëgjuar kurrë në këtë version

Kemi parë që artistëve t’u kushtohen këngë, letra, mesazhe, libra, por kurrë një “cover” të këngëve të tyre në piano. Kjo gjë i ka ndodhur Drake, këngët e të cilit

Lexo me Shume