Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Phantom Manor"

Shtëpia e pushtuar nga fantazmat “vret” punonjësin

    Shtëpia e pushtuar nga fantazmat “vret” punonjësin

Ditën e sotme është raportuar nga punonjësit e “Phantom Manor”, shtëpisë së pushtuar nga fantazmat në DisneyLand, se njëri nga punonjësit është gjetur i pajetë në brendësi të godinës. Sipas

Lexo me Shume