Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "peshkataret"

Urdhri: “Asnjë anije peshkimi në det pa sistemin “blue box”, irritohen peshkatarët

    Urdhri: “Asnjë anije peshkimi në det pa sistemin “blue box”, irritohen peshkatarët

Qendra Ndërinstitucionale Detare ka lëshuar së fundmi një urdhër ku përcaktohet se pajisja e detyrueshme e anijeve të peshkimit me sistemin e lokalizimit të vendndodhjes “blue box”. Konkretisht, asnjë anije

Lexo me Shume