Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "peshë"

Oprah Winfrey tregon sekretin e humbjes së peshës

    Oprah Winfrey tregon sekretin e humbjes së peshës

Përgjatë gjithë kohës që Oprah Winfrey ka qëndruar në ekran, ajo ka treguar për të gjithë shikuesit e saj ndryshimet e mëdha që ka pësuar në peshë dhe luftën që

Lexo me Shume