Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Personalitete"

28 portretet e Festivalit të Kanës

    28 portretet e Festivalit të Kanës

Jim Jarmusch ◄ Back Next ► Picture 1 of 28 Regjisor i “Gimme Danger” Fotografi Stephan Vanfleteren sjell 28 portretet e disa personaliteteve të pranishëm në Festivalin e Kanës gjatë

Lexo me Shume