Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "perqafimi"

5 rregullat e takimeve në çift. Ja çfarë mendojnë vajzat në takim

    5 rregullat e takimeve në çift. Ja çfarë mendojnë vajzat në takim

Rregullat e takimeve në çift janë si rregullat e shahut. Zakonisht pritet që mashkulli – guri i bardhë – të bëjë lëvizjen e parë. Edhe pse në shumicën e rasteve mbani

Lexo me Shume