Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "perqafime"

Fuqia e prekjes në të gjitha format e saj. Ndiqini këto rituale

    Fuqia e prekjes në të gjitha format e saj. Ndiqini këto rituale

Shkencëtarët sugjerojnë disa rituale që secili prej nesh duhet t’i ndjekë nëse do të jetë i lumtur. Vlerësoni fuqinë e prekjes. Nga studimet e kryera rezulton një e vërtetë e

Lexo me Shume

Thirrje e studiuesve: Njerëz, ndaloni së përqafuari qentë tuaj!

    Thirrje e studiuesve: Njerëz, ndaloni së përqafuari qentë tuaj!

Me lëkurën e tyre të butë, shikimin paqësor dhe lëvizjet e një fëmije, qentë kanë lindur për t’u përqafuar. Duket se i gjithë rrugëtimi i qenve, që prej ardhjes së

Lexo me Shume