Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Permbarues"

Përmbaruesit nxjerrin nga lokali Rovena Dilon: Po më rrëmbehet prona

    Përmbaruesit nxjerrin nga lokali Rovena Dilon: Po më rrëmbehet prona

Disa përmbarues privatë dhe punonjës të policisë kanë liruar ambientet e lokalit të këngëtares Rovena Dilo, sikundër ishte paralajmëruar. Kjo për shkak se disponohen dokumente që prona është në emër

Lexo me Shume