Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "perioda"

Periodat te gratë – mitet, trajtimet dhe arsyet pse ato vuajnë në heshtje

    Periodat te gratë – mitet, trajtimet dhe arsyet pse ato vuajnë në heshtje

Catherine nuk u vinte shumë rëndësi periodave në të njëzetat dhe tridhjetat e saj, sepse në kohën e periodave ajo ndjente pak dhembje në stomak për një ose dy ditë,

Lexo me Shume