Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "pergjigje"

(Skandal) Agjencia Kombëtare e Provimeve gabon zgjidhjen e ushtrimit të Maturës Shtetërore

    (Skandal) Agjencia Kombëtare e Provimeve gabon zgjidhjen e ushtrimit të Maturës Shtetërore

    Ditën e premte, mbi 40,000 maturantë nga i gjithë vendi i janë nënshtruar testeve të fundit të maturës, atyre me zgjedhje. Menjëherë pas përfundimit të provimit në orën

Lexo me Shume