Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pergjegjesine"

ISIS merr përgjegjësinë e sulmeve në Bruksel

    ISIS merr përgjegjësinë e sulmeve në Bruksel

Shteti Islamik ka marrë përsipër përgjegjësinë e sulmeve të shënuara ditën e sotme në Bruksel. Përmes një deklarate, ai pretendon autorësinë e sulmeve. “Luftëtarët e Shtetit Islamik kryen një seri

Lexo me Shume