Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Perfitues"

SHBA ka dhënë 680.000 “green cards” në 5 vjet, përfituan 22.000 shqiptarë

    SHBA ka dhënë 680.000 “green cards” në 5 vjet, përfituan 22.000 shqiptarë

Teksa rreziku nga terrorizmi vijon të rritet, Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë dhënë 630 mijë “green cards” për emigrantët nga vendet myslimane brenda një afati 5-vjeçar. “Department of Homeland

Read Full Article