Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pensione"

Rritje pensionesh për 6 kategori, ja kush përfitojnë

    Rritje pensionesh për 6 kategori, ja kush përfitojnë

Gjashtë kategori pensionistësh do të përfitojnë rritje pensionesh. Bëhet fjalë për rreth 15,000 pensionistë në gjithë vendin që kanë mbushur moshën e daljes në pension nga tetori i vitit 1993

Lexo me Shume