Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pension"

Pensionet private vullnetare, në 2015-n më shumë femra në skemë

    Pensionet private vullnetare, në 2015-n më shumë femra në skemë

Gjatë vitit 2015, tregu i pensioneve private llogariti një total asetesh neto prej rreth 928 milionë lekë, 48% më shumë se në 2014-n. Kjo është një shifër modeste, shkruan “Monitor”,

Lexo me Shume

Gruaja e Renit të Elbasanit, letër Ramës: Dua edhe unë pension si gruaja e Dr. Florit

    Gruaja e Renit të Elbasanit, letër Ramës: Dua edhe unë pension si gruaja e Dr. Florit

Në një letër drejtuar kryeministrit Rama, gruaja e Renit të Elbasanit kërkon që edhe familjes së saj t’i lidhet pension si në rastin e familjes së Dr. Florit. Ajo shkruan

Lexo me Shume