Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "penel"

Nuk dini të vijëzoni mirë penelin e syve? Lutjet tuaja janë dëgjuar

Nuk dini të vijëzoni mirë penelin e syve? Lutjet tuaja janë dëgjuar

Gjatë gjithë kohës jeni munduar të arrini atë vizën perfekte të penelit të syve? Gjithë kohës ndiqni këshilla dhe video në Youtube për të perfeksionuar saktësinë e dorës tuaj kur

Lexo me Shume

5 këshilla për një penel perfekt

    5 këshilla për një penel perfekt

Një penel perfekt i zi mbi syrin tuaj të jep iluzionin e një syri më të madh. Por nëse e bëni qoftë edhe pak të shtrembër ose e theksoni tepër

Lexo me Shume