Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "PBB"

OKB: Shqipëria me 340 mln USD fitim nga droga, sa 2.6% e PBB

    OKB: Shqipëria me 340 mln USD fitim nga droga, sa 2.6% e PBB

Një raport i Zyrës së Kombeve të Bashkuara për Drogën dhe Krimin e rendit Shqipërinë si një ndër vendet kryesore për prodhimin e kanabisit, referuar të dhënave të fundit zyrtare,

Lexo me Shume