Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pavesi"

Alarm për prezencën e metalit! “Mulino Bianco” e “Pavesi” tërheqin disa produkte nga tregu

    Alarm për prezencën e metalit! “Mulino Bianco” e “Pavesi” tërheqin disa produkte nga tregu

Markat e famshme të ushqimeve “Mulino Bianco” dhe “Pavesi” kanë filluar të tërheqin nga tregu disa nga produktet e tyre më të njohura, si për shembull “Pan Bauletto”, për arsye

Lexo me Shume