Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "patate"

Kujdes! Konsumimi i patateve 4 herë në javë mund të shkaktojë këto sëmundje

    Kujdes! Konsumimi i patateve 4 herë në javë mund të shkaktojë këto sëmundje

Të gjithë e dimë sesa të dëmshme janë patatinat apo patatet e skuqura nëse i konsumojmë shpesh. Megjithatë, në një studim të radhës bëhet me dije se jo vetëm patatet

Lexo me Shume