Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "passcode"

Fshihni diçka në iPhone-in tuaj? Mos përdorni shenjën e gishtit si “passcode”

    Fshihni diçka në iPhone-in tuaj? Mos përdorni shenjën e gishtit si “passcode”

Nëse jeni duke menduar zgjedhjen e shenjës së gishtit si “passcode” për të zhbllokuar celularin tuaj iPhone kini kujdes se nuk është ashtu siç duket. Kjo masë sigurie u shtua

Lexo me Shume