Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pasoja"

Tërmeti në Italinë qendrore, identifikohen viktimat e para

Tërmeti në Italinë qendrore, identifikohen viktimat e para

Nadia 44 vjeç & Lorenzo 11 vjeç ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 44-vjeçarja Nadia Magnanti mbeti e vdekur së bashku me djalin e saj të madh Lorenzo

Lexo me Shume

10 arsyet pse nuk duhet të bëni tatuazhe

    10 arsyet pse nuk duhet të bëni tatuazhe

Pavarësisht se shumë njerëz i preferojnë tatuazhet, ka disa rrethana që bëhen shkak për të mos e kryer një veprim të tillë. Ja ku e keni një listë me arsyet

Lexo me Shume

Fruthi dhe rubeola, i domosdoshëm rivaksinimi i të lindurve në vitet ’80-’90

    Fruthi dhe rubeola, i domosdoshëm rivaksinimi i të lindurve në vitet ’80-’90

Për shkak të rrezikut të lartë të fruthit dhe rubeolës te të rriturit, specialistë të Shëndetit Publik kanë apeluar për rivaksinimin e të lindurve në vitet ’80-’90. Ata shprehen se sistemi

Lexo me Shume