Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Paris Hilton"

Të vërtetat e “zhveshura” të Paris Hilton, tanimë një film

    Të vërtetat e “zhveshura” të Paris Hilton, tanimë një film

Tanimë filmat dokumentarë janë një trend në Hollivud. Nuk ka rëndësi nëse je modele, këngëtare, artiste apo aktore, të duhet patjetër një film dokumentar mbi veten. Pikërisht këtë gjë po

Lexo me Shume