Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "parala"

OKB paralajmëron Erdogan: Spastrimet e qeverisë mund të shkelin të Drejtën Ndërkombëtare

    OKB paralajmëron Erdogan: Spastrimet e qeverisë mund të shkelin të Drejtën Ndërkombëtare

Organizata e Kombeve të Bashkuara paralajmëron Turqinë për masat e ndërmarra, spastrimet, arrestimet e shumta pas dështimit të grushtit të shtetit, të cilat shkojnë përtej asaj që mund të justifikohet.

Lexo me Shume