Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "paraburgim"

Masakra në Palasë, Jorgo Zani del nga paraburgimi

    Masakra në Palasë, Jorgo Zani del nga paraburgimi

Jorgo Zani, autori i masakrës të shënuar pak kohë më parë në Palasë të Vlorës, ku i preu kokën të afërmit 12-vjeçar, thuhet se është larguar nga paraburgimi i Vlorës.

Lexo me Shume