Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "papunesia"

Rënie e papunësisë me 1.1%, INSTAT: Shfaqet më e lartë te meshkujt

    Rënie e papunësisë me 1.1%, INSTAT: Shfaqet më e lartë te meshkujt

Të dhënat e Anketës së Forcave të Punës të matur nga INSTAT flasin për një rënie të papunësisë me 1.1% në tremujorin e dytë të vitit. Krahasuar me tremujorin pararendës,

Lexo me Shume