Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pagese"

Bashkia e Tiranës njofton: Vizitat në Kullën e Sahatit do jenë me pagesë

    Bashkia e Tiranës njofton: Vizitat në Kullën e Sahatit do jenë me pagesë

Këshilli Bashkiak ka propozuar që hyrja në Kullën e Sahatit të lejohet kundrejt pagesës, duke qenë se ajo është një ndër simbolet më të rëndësishme dhe identifikuese të Tiranës. Në

Lexo me Shume