Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "pagesa"

Blerjet online, ndryshon vendi i shlyerjes së taksës

    Blerjet online, ndryshon vendi i shlyerjes së taksës

Me miratimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave për vendosjen e tarifës doganore mbi produktet që blihen online dhe kushtojnë mbi 22 euro, fluks i madh qytetarësh i janë drejtuar

Lexo me Shume

Rrjeti i ri i ujësjellësit në Tiranë, Veliaj: Investime aty ku qytetarët janë korrektë me pagesat

    Rrjeti i ri i ujësjellësit në Tiranë, Veliaj: Investime aty ku qytetarët janë korrektë me pagesat

Bashkia e Tiranës ka nisur punimet për ndërtimin e rrjetit të ri të ujësjellësit në afërsi të zonës së “Myslym Shyrit”, një investim nga i cili do të përfitojnë 700

Lexo me Shume