Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Osama Bin Laden"

Twitter – CIA transmeton ‘live’ vrasjen e Osama Bin Laden

    Twitter – CIA transmeton ‘live’ vrasjen e Osama Bin Laden

Një lumë kritikash janë hedhur drejt CIA duke filluar nga dita e djeshme, për arsye të transmetimit “në kohë reale” të vrasjes së Osama Bin Laden në vitin 2011, nëpërmjet

Lexo me Shume