Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Orgazme"

5 arsyet pse ulet dëshira seksuale

    5 arsyet pse ulet dëshira seksuale

Dëshira seksuale e një femre është më e komplikuar seç mendohet rëndom. Ka shumë faktorë emocionalë dhe psikologjikë që ndikojnë në dëshirën seksuale të një femre dhe që mund të

Lexo me Shume

Pakënaqësi gjatë orgazmës? Ja këshillat që duhet t’i praktikoni

    Pakënaqësi gjatë orgazmës? Ja këshillat që duhet t’i praktikoni

Ekspertë të shquar në fushën e psikologjisë dhe marrëdhënieve seksuale, si Virginia Sadock e Lauren Streicher, kanë treguar për të gjitha femrat gjërat që duhet të praktikojnë të paktën një

Lexo me Shume