Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "organizma"

Shkencëtarët “ndryshojnë” pemën e jetës

Shkencëtarët “ndryshojnë” pemën e jetës

Pema e evolucionit sipas Çarls Darvinit është përdorur për dekada me radhë si një metaforë për biologët dhe mësuesit e biologjisë, për të treguar evolucionin e gjallesave. Por tani studiuesit

Lexo me Shume