Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Organizim"

7 këshilla të thjeshta për të organizuar punët e mërzitshme

7 këshilla të thjeshta për të organizuar punët e mërzitshme

Tani që ka ardhur pranvera, shumica e njerëzve janë në proces organizimi të punëve të shtëpisë, si dhe pastrimit në tërësi. Zëvendësimi i rrobave, pastrimi i xhamave të shtëpisë, heqja

Lexo me Shume

Panairi i Punës, 28-30 prill 2016. Ja çfarë do të gjeni

    Panairi i Punës, 28-30 prill 2016. Ja çfarë do të gjeni

Në fund të muajit prill do të zhvillohet Panairi i Punës 2016, një mundësi për punëdhënësit dhe punëmarrësit. Ky panair vjen si organizim i Bashkisë së Tiranës në bashkëpunim me

Lexo me Shume