Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Organizata Boterore e Shendetit"

Gati standardizimi i paketave të cigareve në mbarë botën

    Gati standardizimi i paketave të cigareve në mbarë botën

Sipas asaj që pohon Organizata Botërore e Shëndetit, paketimet e standardizuara për cigaret mendohet të bëhen globale për të pasur një ndikim të madh edhe te shëndeti. Lëvizjet e shumta

Lexo me Shume