Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "orar"

Punë me orar të zgjatur? Më mirë jo!

    Punë me orar të zgjatur? Më mirë jo!

Ne gjithmonë kemi pohuar se puna jashtë orarit është tepër e dëmshme jo vetëm për shëndetin tonë fizik, por edhe atë mendor e social. Por pse-në e këtij pohimi na

Lexo me Shume