Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Operacione"

(VIDEO) 13 operacione të koduara policore, 50 të arrestuar

    (VIDEO) 13 operacione të koduara policore, 50 të arrestuar

Trembëdhjetë operacione policore të koduara janë finalizuar me sukses brenda një jave. Në kuadër të luftës kundër trafikimit të lëndëve narkotike, të lëndëve eksplozive, armëve të zjarrit e municioneve, armëmbajtjes

Lexo me Shume