Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Olimp"

Lojërat Olimpike 2016 – ndizet pishtari që do të përshkojë 19.700 km

    Lojërat Olimpike 2016 – ndizet pishtari që do të përshkojë 19.700 km

Në qytetin antik të Olimpit është kryer rituali i ndezjes së pishtarit, i cili do të përshkojë gjysmën e botës para se të inaugurojë Lojërat Olimpike të Rio de Zhaneiros, në

Lexo me Shume