Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "objektiva"

Objektivat e reja të turizmit për rritjen ekonomike në vend

    Objektivat e reja të turizmit për rritjen ekonomike në vend

Në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes është organizuar një mbledhje ku kanë qenë të pranishëm krerë dhe përfaqësues të bashkive bregdetare për masat që duhet të merren

Lexo me Shume