Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "obeze"

Studimi danez: “Fëmijët me nëna në karrierë, më të prirur për të qenë obezë”

    Studimi danez: “Fëmijët me nëna në karrierë, më të prirur për të qenë obezë”

 Duke vërejtur ndryshimin mes fëmijëve me nëna të punësuara dhe atyre me nëna në karrierë, organizata të ndryshme jofitimprurëse daneze dhe ekonomistë kanë kryer një studim për të treguar se

Lexo me Shume