Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Notë Verbale"

Vdekja e Pëllumb Marnikolaj në Greqi, ambasada shqiptare notë verbale qeverisë greke

    Vdekja e Pëllumb Marnikolaj në Greqi, ambasada shqiptare notë verbale qeverisë greke

Ambasada shqiptare në Greqi është duke hartuar një notë verbale ndaj qeverisë greke lidhur me vdekjen në rrethana të dyshimta të shqiptarit Pëllumb Marnikolaj në Greqi. “News 24” bën me

Lexo me Shume