Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "notare"

Autoritetet braziliane demaskojnë notarët amerikanë në “Rio 2016”: “Sajuan historinë e grabitjes”

    Autoritetet braziliane demaskojnë notarët amerikanë në “Rio 2016”: “Sajuan historinë e grabitjes”

Pak ditë më parë, notarët e skuadrës amerikane në “Rio 2016” deklaruan se ishin grabitur në një karburant në Rio De Janeiro nga një person i panjohur me armë. Kjo

Lexo me Shume