Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "nofka"

12 nofkat me të cilat do të donit të thërrisnit penisin

    12 nofkat me të cilat do të donit të thërrisnit penisin

Gjatë gjithë jetës kemi dëgjuar pseudonime të ndryshme e të shumëllojshme që meshkujt (edhe femrat) u kanë vënë penisëve. Pse? Sepse gjimnazi bën punën e vet.. Fjalë të tilla, si

Lexo me Shume