Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "njohuri"

Sa dini rreth prezervativëve?

    Sa dini rreth prezervativëve?

Edhe pse është një nga mjetet më të përdorura ditët e sotme, shumica e përdoruesve dinë shumë pak rreth prezervativëve apo kondomëve. Madje shpesh ngrihen edhe “mite” rreth tyre. I

Lexo me Shume