Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Njesi speciale"

Një njësi elitë amerikane po vret krerët e ISIS-it

    Një njësi elitë amerikane po vret krerët e ISIS-it

Presidenti i SHBA-ve, Barack Obama, ka si qëllim që përmes një njësie speciale të eliminojë krerët e ISIS-it, por kjo strategji është kritikuar shumë sipas mediave amerikane dhe gjermane. Këtë

Lexo me Shume