Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Një “Beki me flokë të bukur” mes Sharon dhe Ozzy Osbourn"

Një “Beki me flokë të bukur” mes Sharon dhe Ozzy Osbourn

    Një “Beki me flokë të bukur” mes Sharon dhe Ozzy Osbourn

Sharon Osbourne ka lënë përshtypjen se mes saj dhe rrokerit Ozzy, bashkëshortit prej 34 vitesh, ekziston një “Beki me flokë të bukur”. Sharon më në fund është prononcuar në lidhje

Lexo me Shume