Blitz

Tag "nisme"

Blushi dhe Hafizi shpallin nismën: Presidenti të zgjidhet nga populli

    Blushi dhe Hafizi shpallin nismën: Presidenti të zgjidhet nga populli

Deputetët socialistë Ben Blushi dhe Mimoza Hafizi kanë shpallur ditën e sotme nismën për disa ndryshime kushtetuese. Përmes saj, ata synojnë të arrijnë zgjedhjen e Presidentit nga populli dhe që

Read Full Article

Ben Blushi nis lëvizjen “Shqipëria mbi Partinë”

    Ben Blushi nis lëvizjen “Shqipëria mbi Partinë”

Deputeti më i diskutuar brenda Partisë Socialiste për momentin, Ben Blushi, pas rezultateve të referendumit ku një përqindje shumë e lartë e votave ishin pro-Ramës, ka lajmëruar se do të

Read Full Article