Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "nigerian"

Studentët mbledhin para që të sjellin nënën e mikut të tyre nigerian në ditën e diplomimit

    Studentët mbledhin para që të sjellin nënën e mikut të tyre nigerian në ditën e diplomimit

Make Tertsea, një student nigerian në Maryland, mendonte se shokët e tij të klasës po mblidhnin para për drekën e diplomimit, por në fakt ata po mblidhnin të ardhurat e

Lexo me Shume